wislak68 napisał(a):

Oj chłopaki na dajcie się wpuszczać w ubeckie prowokacje robione rękami "zwolenników" RN.
wis.la/cau3s
"Jarosław Kaczyński odcina się od wypowiedzi posła PiS Adama Hofmana, który stwierdził, że po wyborach możliwe jest zawiązanie koalicji PiS z SLD. - Dla ludzi mojego pokolenie to jest coś, co trudno sobie wyobrazić. Musiałbym zaprzeczyć wszystkiemu, co robiłem w życiu żeby się na tego rodzaju koalicję zgodzić - podkreśla Kaczyński. Prezes zapowiada, że spotka się z Hofmanem by porozmawiać z nim o jego wypowiedziach. "
Ubecja tonie i będzie się chwytać takich metod (nagłaśnianie wypowiedzi sprzed trzech lat, skrytykowanej już wówczas bardzo mocno przez cały PiS, w kontekście sugerującym że jest to wypowiedź dotycząca spraw bieżących) rękami i nogami. Nie dajcie się wpuszczać w "kanał". I to by było na tyle. Pozdrawiam.
|
Może bys tak wyciagnał z swojej szafy fundacji "Srebrna" biografie pana Kryże, Jasinskiego, Aumilera,Graczyka pani Kalaty td. Albo cos o Telegrafie. Czepiasz sie że byl obecy jeden komuch na tysiąc obecnych i oskarzasz RN o bycie inicjatywą bezpieki. A moze bys tak wpadl na pomysl, że jednak to wlasnie tysiące młodych ludzi którzy widzą u władzy cały czas te same mordy i którym w obecnym status quo ni jak nie znalezc opcji ktora by ich reprezentowala organizuja sie aby skonczyc z polityka bezkarnego rozkradania Polski i deprecjacji wartosci na ktorych nasz naród powinien rosnąc? Może my naprawde nie mamy ochoty głosowac na PiS bo nas nie reprezentuje? Może dla nas wazne są JOWy i gospodarka wolnorynkowa? Moze bys tak zadal sobie trud posłuchania ludzi zabierajacych glos na Kongresie. Np. Bosaka? Mnie osobiscie nie do konca po drodze z Zawiszą czy Winnickim, ale z Bosakiem czy Wiplerem bardziej. A PiS ktory wycina absolutnie wszelkie formy innego myslenia niz te zgodne z linią partii zacznie tracic wyborców bo w polityce jak w życiu. Czasami trzeba isc na kompromis aby osiagnac wiecej - a w PiSie mnie boli ze tego nie rozumie.