Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2013, 11:32
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Oj chłopaki na dajcie się wpuszczać w ubeckie prowokacje robione rękami chłopaków od Winnickiego.
wis.la/cau3s
"Jarosław Kaczyński odcina się od wypowiedzi posła PiS Adama Hofmana, który stwierdził, że po wyborach możliwe jest zawiązanie koalicji PiS z SLD. - Dla ludzi mojego pokolenie to jest coś, co trudno sobie wyobrazić. Musiałbym zaprzeczyć wszystkiemu, co robiłem w życiu żeby się na tego rodzaju koalicję zgodzić - podkreśla Kaczyński. Prezes zapowiada, że spotka się z Hofmanem by porozmawiać z nim o jego wypowiedziach. "
Ubecja tonie i będzie się chwytać takich metod rękami i nogami. Nie dajcie się wpuszczać w "kanał".
Over.
Heh cieszę się, że wróciłeś
To prawda brzydki chwyt ze strony narodowców tym bardziej jeśli na swój kongres zaprasza się komunistycznego reżysera Bohdana Porębę, członka PZPR (niczym Filipiak do samego jej końca), współtwórcę ZP "Grunwald", członka PRON i zwolennika wprowadzenia stanu wojennego (ale tutaj już Giertychowie wytyczyli chyba kurs sporej części narodowców -> nie piszę wszystkim, bo większość, których znam zawsze była i jest przeciwnikami Jaruzela i jego junty).

AYALA napisał(a):Wyświetl post
a no to mam na myśli wis.la/uttry
wis.la/qo3xk
Na zapobiegnięcie takim machlojkom, jakie sugerujesz są bardzo proste, a zarazem skuteczne sposoby, wystarczy tylko odpowiednia mobilizacja ludzi przed wyborami i dokładna obserwacja każdej komisji wyborczej. Tyle, że wymaga to poświęcenia kawałka swojego czasu i oderwania się od kompa na dzionek cały (i nie piję tutaj konkretnie do Ciebie, a po prostu do osób, które dużo piszą i sugerują, a jak przyjdzie konieczność zadziałania poświęcenia chwili swojego czasu to zazwyczaj ich nie ma -> podobna sytuacja miała miejsce u nas przy zbieraniu podpisów za powrotem BG na koszulki meczowe piłkarzy. Także cała masa ludzi się wypowiadała krytycznie wobec tego, że na sercach piłkarzy BG jest wtopiona w logo i niewidoczna, ale jak przyszło do zbierania podpisów to zaledwie garstka Ludzi się pojawiała).
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 13.06.2013 o godz. 11:41.