Wizard napisał(a):

Skoro nie sprostowali do tej pory to już raczej nie sprostują Wywiad jest z marca 2010, mało kto (nikt?) o nim wiedział. Wypowiedź jest jednak tak kompromitująca, że słysząc to byłem w szoku - to co mówi Hofman, jest po prostu obrzydliwe. Pytanie w tej sytuacji o JK - czy wie(dział) i toleruje takie poglądy w swojej partii czy i jemu ta wypowiedź umknęła. Osobiście do tej pory jakiekolwiek głosy o koalicji PiS-SLD traktowałem jako antypisowskie, wymierzone jako atak w tę partię, jednak tym razem Hofman przegiął. Jestem ostatnią osobą, która zgodzi się na jakiekolwiek układy z komunistami, sama dopuszczalność współpracy jest dla mnie dyskwalifikująca.
|
Oj chłopaki na dajcie się wpuszczać w ubeckie prowokacje robione rękami "zwolenników" RN.
wis.la/cau3s
"
Jarosław Kaczyński odcina się od wypowiedzi posła PiS Adama Hofmana, który stwierdził, że po wyborach możliwe jest zawiązanie koalicji PiS z SLD. - Dla ludzi mojego pokolenie to jest coś, co trudno sobie wyobrazić. Musiałbym zaprzeczyć wszystkiemu, co robiłem w życiu żeby się na tego rodzaju koalicję zgodzić - podkreśla Kaczyński. Prezes zapowiada, że spotka się z Hofmanem by porozmawiać z nim o jego wypowiedziach. "
Ubecja tonie i będzie się chwytać takich metod (nagłaśnianie wypowiedzi sprzed trzech lat, skrytykowanej już wówczas bardzo mocno przez cały PiS, w kontekście sugerującym że jest to wypowiedź dotycząca spraw bieżących) rękami i nogami. Nie dajcie się wpuszczać w "kanał". I to by było na tyle. Pozdrawiam.