Dariook napisał(a):

|
Poczekaj jeszcze na artykuł weszlo.com o tej Czechosłowacji. To się dopiero pokemonów wylęgnie.
|
ha ha ha, teraz to oglądam i...padłem ze śmiechu. Brakowało jedynie zamiast Rosji to Związku Radzieckiego.
Ale reasumując, co zauważam po tej prezentacji.
Wku*wiło mnie, i to bardzo. Mówienie że Ratyzbona i Kadra to nie poraża. Szukanie wymówkę.
Mówienie że ludzie którzy znają się na piłce i nie są zawistni dziękują mu za te emocje jest śmieszne.
Emocje były, bo była to dla nas impreza życia, działo się to wszystko u nas, te strefy kibica, to wszystko.
Pewnie serce biło, wierzyliśmy, bo kochamy ten kraj, pomimo że ma tyle wad, i wierzyliśmy że się uda.
Ale za grę, za wynik, byliśmy po Euro wku*wieni, i Smuda oddawaj za nervosol, papierosy i alkohol.
Które spaliliśmy, wypiliśmy i zażyliśmy z uwagi na to że byliśmy tac zły. Że nie awansowaliśmy z grupy marzeń.
Co innego co zauważam, ale tym razem to mnie cieszy.
Smuda na ławce to plus z dwóch względów - zaufanie Cupiała po pierwsze.
Boguś mu ufa, to Bogusia przyjaciel. Więc co za tym idzie nie wywali od razu, a i na transfery da.
Podoba mi się również to że budujemy powoli, nie ma spiny na mistrzostwo. 3 okienka, to fajna myśl.
Byle by nie było jak z Maskaantem, który miał awansować do pucharów i to był jego cel.
Zrobił więcej, nie miał drużyny na Lige Mistrzów, zrobił za to wynik w LE. A potem się posypało.
Plusem jest również to że Smuda złapie za mordę leniwców, i ich wyje*ie jak się nie będzie chciało biegać.
Już Pan Garguła się nauczy, że albo biegamy i walczymy, ale już niedługo z nim się żegnamy.
Bo Franek jaki jest to jest, ale zasady ma, jeśli chodzi o trzymanie zespołu.
Co więcej mogę powiedzieć? Wole Franka niż Kulawego. I gorzej już być nie może.
Daj Boże aby w końcu nastały dobre czasy, aby nastała normalność. Oby plotka nie było sprawa z Porto.
I na koniec - Bednarz łysy parchu, trzymaj się daleko od transferów. Fredriksenów, już nie chcemy.
A i jeszcze jedno. Jedno jest pewne. Jesteśmy mimo wszystko na tyle mądrze prowadzeni.
Że nie skończymy jak Polonia, i to mi się podoba. Wolę abyśmy byli średniakiem w Ekstraklasie niż mocarzem w 3 lidze.
WISLA TO MY! - Nie mogę się doczekać sezonu, ligo wróć...