Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2013, 00:15
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Poczekaj jeszcze na artykuł weszlo.com o tej Czechosłowacji. To się dopiero pokemonów wylęgnie.
ha ha ha, teraz to oglądam i...padłem ze śmiechu. Brakowało jedynie zamiast Rosji to Związku Radzieckiego.

Ale reasumując, co zauważam po tej prezentacji.

Wku*wiło mnie, i to bardzo. Mówienie że Ratyzbona i Kadra to nie poraża. Szukanie wymówkę.
Mówienie że ludzie którzy znają się na piłce i nie są zawistni dziękują mu za te emocje jest śmieszne.

Emocje były, bo była to dla nas impreza życia, działo się to wszystko u nas, te strefy kibica, to wszystko.
Pewnie serce biło, wierzyliśmy, bo kochamy ten kraj, pomimo że ma tyle wad, i wierzyliśmy że się uda.

Ale za grę, za wynik, byliśmy po Euro wku*wieni, i Smuda oddawaj za nervosol, papierosy i alkohol.
Które spaliliśmy, wypiliśmy i zażyliśmy z uwagi na to że byliśmy tac zły. Że nie awansowaliśmy z grupy marzeń.

Co innego co zauważam, ale tym razem to mnie cieszy.

Smuda na ławce to plus z dwóch względów - zaufanie Cupiała po pierwsze.

Boguś mu ufa, to Bogusia przyjaciel. Więc co za tym idzie nie wywali od razu, a i na transfery da.
Podoba mi się również to że budujemy powoli, nie ma spiny na mistrzostwo. 3 okienka, to fajna myśl.
Byle by nie było jak z Maskaantem, który miał awansować do pucharów i to był jego cel.

Zrobił więcej, nie miał drużyny na Lige Mistrzów, zrobił za to wynik w LE. A potem się posypało.

Plusem jest również to że Smuda złapie za mordę leniwców, i ich wyje*ie jak się nie będzie chciało biegać.
Już Pan Garguła się nauczy, że albo biegamy i walczymy, ale już niedługo z nim się żegnamy.
Bo Franek jaki jest to jest, ale zasady ma, jeśli chodzi o trzymanie zespołu.

Co więcej mogę powiedzieć? Wole Franka niż Kulawego. I gorzej już być nie może.

Daj Boże aby w końcu nastały dobre czasy, aby nastała normalność. Oby plotka nie było sprawa z Porto.

I na koniec - Bednarz łysy parchu, trzymaj się daleko od transferów. Fredriksenów, już nie chcemy.

A i jeszcze jedno. Jedno jest pewne. Jesteśmy mimo wszystko na tyle mądrze prowadzeni.
Że nie skończymy jak Polonia, i to mi się podoba. Wolę abyśmy byli średniakiem w Ekstraklasie niż mocarzem w 3 lidze.

WISLA TO MY! - Nie mogę się doczekać sezonu, ligo wróć...
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując