Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2013, 23:08
.

Co nadal nie zmienia faktu, że mało kto domaga się wielkich inwestycji z kieszeni Cupiała. Raczej sensownych decyzji. Sensownych. Tylko tyle. Niech to co robi Cupiał z Wisłą ma sens (reszta jego działalności mało mnie obchodzi).

Gdzie jest sens w zatrudnianiu Smudy na trzy lata? Wiadomo w czym jest problem.
Gdzie jest sens w dawaniu Kapce i Bednarzowi odpowiedzialności za transfery? Nie muszę chyba wypisywać ile ich ostatnie pomyłki nas kosztowały (sportowo i finansowo)?

Ja tu nie widzę ani sensu, ani pomysłu. Tym bardziej, że obecny skład gwarantuje nam jedno - bardzo emocjonującą walkę o utrzymanie. To nie jest żart ani wyolbrzymianie, tylko matematyka.
Wydarzyć się może wszystko (patrz Polonia Warszawa, GKS Bełchatów i Podbeskidzie w tym sezonie). Impossible is nothing w tej lidze. Ja to wiem.

Ale to za mało żeby nas było stać na optymizm. Pytanie na dziś brzmi - czy Smuda potrafi zrobić coś z niczego? Biorąc pod uwagę jak tłumaczy wtopy z reprezentacją i Regensburgiem...

No nic - miejmy nadzieję. Nic więcej nie pozostało.

EDIT: A tak swoją drogą - sam pisałem, że wolałbym żeby Cupiał nie dawał dużych pieniędzy Kapce i Bednarzowi. Oni wtopią, a złość właściciela skupi się na Wiśle. A teraz jak doszedł jeszcze Smuda, to w ogóle...
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.06.2013 o godz. 10:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując