Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2013, 14:01
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Czy tylko może pan Bednarz pieprzy 3 po 3 ?
Sugeruje że ofcjalnie jest 3-ch ojców chrzestnych białej gwiazdy na koszulkach - Boguś, Jacek i Franek.
Nie przypisuje gestu ani właścicielowi, ani sobie - podpina pod osoby decyzyjne Franka aby patrzyć na niego łaskawym okiem.

kkzzxx napisał(a):Wyświetl post
Przeanalizowałem szkoleniowców Wisły za kadencji Bogusława Cupiała i okazało się, że Smuda był tym najskuteczniejszym. W 59 meczach ligowych, w jakich prowadził Wisłę poniósł tylko siedem porażek. Zobaczymy czy teraz będzie równie skuteczny - powiedział doświadczony dziennikarz Radia Kraków -
Kolego, pewnie masz sąsiadów, kolegów, przyjaciół, szefów itp płci męskiej. Wyodrębnij z tej grupy 65-70 letnie osoby, zobacz sobie jakie to są już dziadki, zobacz co w przeszłości robili i jak im ta sama robota wychodzi obecnie. Zobacz jakie mają 'nowoczesne' poglądy, zobacz jak odbija się na nich starość. A potem zrób kalkę wniosków na Smudę, jego CV oraz ostanie 'sukcesy'. Dla pewności oglądnij jeszcze raz konferencje prasową - zobaczysz starszego pana osadzonego w realiach poprzedniej epoki który już swoją pracę, niezależnie od wyników, ocenia jako sukcess, bo nic mu innego nie pozostało.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując