|
Smuda praktycznie o Smudzie napisano już wsio, ale jedno jest to że u nas na forum ostanimi czasy jedziecie po wiekszości trenerów którzy mogli bć szkoleniowcami Wisły są krytykowani niestety, ale wszystkim nie dogodzi. Ja twierdzem, że na tą chwile Smuda to najlepsza opcja bo może nakrecić Cupiała do inwestycji tylko broń boże inwestycje pokroju czasów Maskanta.
Wszyscy tak chwalą Holendrów. Ale dzięki nim jesteśmy w czarnej ##### finasowej. Ja wierze, że Wisła za 2 lata wróci na swoje miejsce bo jak Legia zawali puchary to może czekać ją nasz los finasowy bo Legia ma wieksze długi niż my. Chłopaki ci co krytykują Smude weźcie pół wypłaty i mimochodem wydajcie na Hooby bez zwrotne ciekawy jestem ilu by to zrobiło. Wiec sznujmy prezesa bo jest to jeden z nadłużej urzedujących właścicieli dzieki niemu Wisła jest gdzie jest a nie tuła się po pierwszej lidze albo nie poszła w ślady ŁKS i Poloni. Po kolejne nikt nie wie jako są ustalenia Smuda-Cupiał bo może sie okazać że czeka nas pare pozytywów. Pamietaccie jeszcze przed Kadrą wszyscy Śpiewali Franek Smuda czyni cuda. A to że miał ostanio gorszy epizot to nie znaczy że jest słaby.
Kadra z nim czy bez niego gra tak samo do dupy a wszyscy niedawno krzyczeli Waldek KING i co o kadre się potknoł.
Druga liga niemiecka no tu Smudzie nie wyszło.
Ale przed kadrą wyniki Smuda miał dobre w Zagłebiu i Lechu. Z Lechem nawet wyszedł z fazy grupowej LE
|