Wyświetl pojedynczy post
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.06.2013, 18:57
studio napisał(a):Wyświetl post
A co zrobila Lechia? Tylko nie pisz o honorze bo mieli taki honor ze ciagle chodzili na Olimpie, dopoki ona nie spadla, tak samo na Polonie. Zrobili nowy klub bo tamten sukcesu nie odniosl a nie ze brzydzili sie fuzja.

Warty mi nie zal, im niej jej (dokladniej Pyzalskiej) tym lepiej dla wszystkich. glupsza wersja Wojciechowskiego/Krola.
Jesteś niczym kacap (tak, to rodzaj inwektywy ale żeby ją zrozumieć musiałbyś spróbować choć na chwilę porzucić swoją bolszewicką ideologię). Dwustukrotnie powtórzone kłamstwo nie stanie się prawdą. Jesteście Amiką. Farbowaną ale Amicą. Do tego jesteście złodziejami i oszustami winnymi pieniądze wierzycielom. Nie mieliście honoru i zasad sprzedając tradycję, barwy, tytuły za obietnicę lepszych czasów i nie macie ich dziś próbując ochlapać waszym gównem innych. Masz czelność porównywać fuzję Olimpii/Lechii gdy gdańszczanie przyznali się do błędu. Popełnili głupstwo bo w tamtych czasach taka sytuacja to było novum o trudnych do przewidzenia konsekwencjach. Wy weszliście w to bez wazeliny. Mam nadzieję, że kiedyś wam od tego pękną zwieracze. Gdy takim praktykom twarde nie postawili portowcy czy Śląsk wy zrobiliście to co zrobili i tkwicie w tym niczym ruscy wspomniani na wstępie. Pomieszanie symboli i wartości. Nigdy nie odzyskacie twarzy bo tkwicie w waszym urojonym świecie. Nie mam do was szacunku niczym do waszej zgody. Obie warte siebie.
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując