|
Z tymi strojami regularnie co jakiś czas jest jazda bo każdy w klubie olewa temat i zwykle jest za późno na to aby zrobić co kol wiek, dostajemy lipę bo nie chcę się dopilnować tematu i przycisnąć adidasa czy innego sponsora. Widziałem tylko komentarz Bednarza w tej sprawie, tylko podstawowe pytanie czy tym powinein zajmowac się JB ? Czy pracują jeszcze inni ludzie w klubie ? JB pownien dostac gotowca z przeanalizowanymi korzyściami i sposobami wprowadzenia Białej Giwazdy na koszulki. Czy to nie jest tak że jakby pod Białą Gwiazdą dodać np "1906' to można byłoby to spokojnie zastrzec ? Nie trafia też do mnie argument o podrabianiu strojów, niby kto miałby to robić ? Koszulki Wisly nie są dystrybuowane na cała Polskę i ludzie się o nie nie zabijają aby opłacalne było ich podrabianie. O takie rzeczy to może się martwić Barcelona, a nawet jakby znalazł się taki geniusz to przecież tak łatwo "wytropić" że nie ma sensu się tym przejmować.
Najważniejsze jednak aby piłkarzom w strojach się dobrze grało, myślę że nie zależnie od wzoru tych koszulek i tak sprzedaż będzie lipna z racji tego że klub nie ma do zaoferowania produktu jakim jest gra piłkarzy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.06.2013 o godz. 22:04.
|