Wyświetl pojedynczy post
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2013, 12:42
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
NIE MAMY K*URWA JAKICHKOLWIEK SZANS, nie wiem po ch*j wklejacie te wyliczenia z różnych portali. Chyba, że nie widzieliście ostatnich 2 meczy, to zwracam honor. Patrząc jak gra ta "kadra" aż boje się włączyć TV gdy przyjdzie pora na bitwy na śmierć i życie z kozojebcami z Azerbejdżanu czy innych Armenii. Chyba, że trafi się komuś Sheriff Tiraspol, to wtedy i tak pozamiatane.
Pamiętaj, że nasi rywale to też nie są żadne potęgi. Anglia póki co nie wygrała w tych eliminacjach poważnego meczu, a rozegrała już ich co najmniej trzy. Ukraina z tą samą Mołdawią zremisowała 0:0 i wymęczyła ledwie 2:1 u siebie, a Czarnogóra gra z każdym meczem słabiej, u nich mamy remis, przed nami mecz z nimi u siebie. Wiadomo, że z taką grą jak wczoraj nie mamy raczej szans, ale w te trzy miesiące jeszcze może się kilka rzeczy zmienić, m.in. przygotowanie grajków w klubach - nie jest powiedziane, że Zieliński, czy Wolski po pierwszym poważnym przygotowaniu przedsezonowym w dobrym klubie nie zrobią takiego postępu, że to będą te brakujące ogniwa w naszej ofensywie.

Oczywiście, że prawdopodobieństwo tego, że się uda jest dużo mniejsze niż kolejne wtopy, chcę tylko powiedzieć, że nie jest tak, że te eliminacje już się dla nas skończyły. W zasadzie dalej wszystko od nas zależy. A że gramy jak gramy? Inna kwestia. Z drugiej strony śmiano się z 2:0 z Liechtensteinem. Kilka dni później zremisowali 1:1 ze Słowakami, mając przewagę w strzałach o ile się nie mylę. Śmiano się z zaledwie 5:0 z San Marino, potem Włosi wygrywają 3:0 i nikt nic nie mówi. Jesteśmy słabi, ale rywale są niewiele lepsi.

Czemu Salamon zagrał słabo? Nie widziałem żeby popełniał jakieś rażące błędy, co innego Komorowski, z każdym razem jak piłka leciała w jego kierunku to robiło się gorąco.
Odpowiedz cytując