Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.06.2013, 11:29
Przecież jak na dłoni widać, że w tej drużynie nie ma kompletnie chemii na linii piłkarzyki - trener. Piłkarzykom kolejny trener nie odpowiada, to grają przeciw niemu. Inna kwestia, że skład to porażka, dwoch defensywnych pomocników na Mołdawię, Mierzejewski () jako ofensywny pomocnik to też kpina, Komorowski cały sezon u ruskich na ławie, teraz gra w podstawowym składzie nagle, nie wiem co gra w Rosji Rybus, ale w kadrze nie zagrał jednego (!) dobrego meczu. Ktoś mi wskaże taki ? O Roberciku już napisano wszytko, nie będę się powtarzał.

Ogólnie od kiedy zaczęły się machlojki przy obywatelstwach i nastąpiła wymiana kibiców na trybunach na rzeszę januszy z biletami od sponsorów ta reprezentacja mnie ani ziębi, ani grzeje, w ogóle nie ma żadnych większych odczuć jak grają te patalachy, serce nie bije szybciej jak wtedy gdy gra Wisła, czy nawet reprezentacja polski w ręczną, gdzie grają prawdziwi wojownicy, a nie zblazowane, przepłacone gwiazdeczki, grające przeciw trenerowi.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując