Konrad. napisał(a):

Jesteś już dla mnie nowym Boomchą. Dalej nie wymyśliłeś żadnego argumentu, poza tym że w niemczech tak jest .
Dalej się nie dowiemy dlaczego pracowników gastronomii można wyzyskiwać, a handlowców nie i to oni mają wg. czerwono gwiaździstego mieć przymusowe wolne.
Dla mnie osoby takie jak Gwiaździsty które wrzucają jakiś tekst a potem nie prowadzą dyskusji powinny być usuwane z forum dyskusyjnego bo to się mija z celem.
|
Z tobą dyskusja nie ma sensu, bo nie rozumiesz najprostszych faktów. Nie będę pisał w kółko to samo tylko dlatego, że masz problem z czytaniem lub zrozumieniem. Nie z każdym dyskusja ma sens, dlatego odpuszczam sobie ją z różowo-pomarańczowym Konradem.
Cytat:
|
Co za belkot. I to jest dziennikarz, ktory wg jedynych patriotycznych srodowisk jest godny uwagi. W sumie to dobrze ze nie zahaczyl o zdrade narodowa, o pozbawianie tozsamosci, zlodzijii, cyklistow, wyprzedaz majtku itd...
|
Może nie dokładnie przedstawił szersze zjawisko napuszczania poszczególnych środowisk na siebie, którą tak ochoczo wdraża "partia miłości" czyli PO ze swoim premierem Tuskiem na czele. Kiedy trzeba to na starszych ludzi napuszcza się młodzież, kiedy indziej idzie atak na górników, rolników itp. Stara zasada "dziel i rządź" tak aby ludzie skakali sami sobie do gardła a nie wzięli za wszarz tych co im ten los zgotowali. A zespół BIG CYC to prorządowe przydupasy, który tym razem wziął sobie za cel młodych ludzi, których zbrodnią jest to , że dokształcając się w dużych miastach wiezie ze soba jedzenie w słoikach. No curva faktycznie jest się z czego śmiać. Takie bogate mamy społeczeństwo, coraz bogatsze dzięki Geniuszowi Kaszub, że stać go na dokładanie do uczacych się dzieci w formie zabezpieczenia im prowiantu czy finansowanie wynajmu mieszkania. I to powód aby nabijać się tym razem z pewnej grupy młodzieży. Może fachowcy mainstreamu zadecydowali, ze tym razem trzeba młodziez napuścicć na siebie ? I przydupasy finansowane i lansowane dostały zlecenie aby ich opluć. Były już mohery, dzisiaj są słoiki, kto następny jutro ? Może Big Cyc zajmie sie POlitykami z Tuskiem na czele ?
P.S. Nie byłem i nie jestem słoikiem ani nie mam nikogo takiego w rodzinie ale brzydzę się opluwaniem ludzi, których jedyna "zbrodnią" jest wożenie prowiantu do miasta. Jedni wożą jedzenie do miasta a inni (jak ja) piwo za miasto na wypoczynek.