WISŁAZWE napisał(a):

Zacznę od tego, że ja nie życzę sprowadzenie do klubu Pana Kity, to był tylko przykład. Sam Kita nie jest osobą anonimową, również działa w świecie piłkarskim i w biznesie. Fakty podane przez Ciebie nie wiem czy są aktualne i nie wiem czy Kita nadal zalega z wypłatami. Z tego co wiem Nantes awansowało do Ligue1 i zobaczymy jak sobie poradzą w tym roku.
Może źle to ująłem za pierwszym razem, jeżeli Cupiał na każdego kupca będzie reagował śmiechem i kpiną to on tego klubu nie sprzeda.
|
Nie chodzi o to, że jest nieznany, tylko nie ten rozmiar kapelusza mimo wszystko. Bogusław sprzedać klubu nie chce, chyba, że trafi się niepowtarzalna okazja, zresztą gdzieś o tym pisali parę lat temu
Panowie, prawda jest taka, że jakby chciał sprzedać, to by sprzedał, nawet Kicie by wcisnął. Ale z różnych źródeł wiadomo, że on jest zapalonym kibicem i łatwo się nie poddaje. Nie wiem ile Smuda będzie trenerem... 3 miesiące 3 kwartały czy 3 lata, ale samo jego zatrudnienie jest w pewnej mierze komunikatem tego, że Bogusław dalej śni o potędze Wielkiej Wisły i próbował będzie nadal. Więc cieszcie się z tego co macie i nie narzekajcie. Zawsze mogliście być kibicami Ruchu Chorzów