Wyświetl pojedynczy post
fresh.cie
Senior Member

Od: 09.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2013, 22:10
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, że chcą podjąć próbę rozmów z Wszołkiem. Nie spodziewałem się, że wgl będą rozmawiać z kimś, kto tani raczej nie będzie a i ciekawą przyszłość może mieć.

Poza tym nazwiska Piątka i Demjana, którzy byliby dla nas wzmocnieniem. Ale Makowie? Mateusz - jako uzupełnienie - czemu nie? Ale Michał? To, że są zdeklarowanymi Wiślakami to za mało trochę.

Ten wcześniej wymieniany już Adamo Coulibaly imho i tak byłby lepszą opcją od Demjana. Co prawda rok starszy, ale wiadomo, że z ludźmi po 30 raczej długich kontraktów się nie podpisuje. Jest to na pewno stabilniejszy zawodnik który, kilkanaście bramek co sezon strzela. Demjan, jakby nie patrzeć, miał sezon konia. Szybciej Coulibaly strzeli kilkanaście bramek w następnym sezonie niż Demjan. Taka moja opinia.

Poza tym przewinęło się dziś także nazwisko Macieja Jankowskiego, że jest bardzo blisko Wisły.
Ja liczę na duet Coulibaly-Jankowski. Dwa różne typy zawodników - jeden typowy snajper, silny, dobrze grający w powietrzu, a drugi szybki, dobry technicznie, nadający się do gry kombinacyjnej. Byłoby w czym wybierać, pod różne ustawienia taktyczne. W rezerwie zawsze jest ktoś z dwójki Kamiński/Szewczyk jeszcze.
Odpowiedz cytując