patrzal-lca napisał(a):

Nie rozśmieszaj mnie! Mówisz tak, jakby kogokolwiek traktowano w tym klubie poważnie!
Wskaż mi jedną osobę, którą Wisła w ostatnim czasie potraktowała poważnie! Oprócz właściciela oczywiście, każdy nie wie, za co ma się złapać, bo nikt nie wie, na jakim stanowisku pracuje, czyje obowiązki pełni! Z takim samym zaangażowaniem podpisują kolejne kontrakty sponsorskie, umowę z miastem, z takim samym zaangażowaniem powstanie baza w Myślenicach, żeby BC miał blisko do domu! Cały ten klub robi się śmieszny i mało poważny, z każdym kolejnym sezonem. Wszyscy wpadają na R22 po 3 punkty, a nasi chłopcy tak samo poważnie podchodzą do kolejnych spotkań i treningów. Tu nikt nikogo nie traktuje już poważnie.
Oczywiście nie piję do Ciebie, nie mam i nie miałem takiego zamiaru. Nie odbierz więc tego źle, a jedynie jako ironię w stosunku do realiów.
|
Jak masz majątek wart 5 mld, koncern kablowy, klub piłkarski to uważasz, że twoim partnerem do rozmów jest ktoś taki jak Kita? A kto to kur%^&* jest Kita?
Cupiał nawet Filipiaka ma w dupie i sadza go w pierwszych rzędach loży.
Kita nie jest żadnym partnerem do rozmów. Zwykły nowobogacki krzykacz. Cupiał go wciąga nosem. Po prostu sobie jaja z gościa robili, a ten się napalił, że kupi sobie Wisłę

Przestań się jarać jak dziecko...
P.s Boguś zresztą kiedyś powiedział, że jeśli sprzeda Wisłę to nie byle komu.