FraMat napisał(a):

Dokładnie.
Dlatego, jeśli Cupiał chce naprawdę sprzedać Wisłę i odzyskać najwięcej ile się da, powinien zainwestować, sprowadzić gwiazdy pomału odchodzace na emeryturę, zaproponować im, jak to robiono na Cyprze, w Grecji, Turcji, a teraz robi się w Mołdawii i Azerbejdżanie, krótkoterminowy, wysoki kontrakt z postawionym celem awansu do LM, a potem to wszystko szybko sprzedać.
Lub odzyskać kasę po awansie i bawić się dalej....
|
A nie wydaje Ci się że własnie to przechodzilismy dwa lata temu? Gwiazdy pomału odchodzące na emeryturę, krótkoterminowe wysokie kontrakty i ostatecznie brak awansu, mimo tej niby łatwiejszej drogi.
Ja osobiście za ostatnie 15 lat złego słowa nie powiem na nadprezesa jak jestem trzeźwy, tylko nic tak nie wku.rwia jak brak jasnego przekazu, chociaż ostatnio ten staje się całkiem przejrzysty.
Dla mnie moze być biednie jak kiedyś, ale niech oddadzą też tamten stadion, pier.dolę tego molocha. Kochałem tamten stadion z tymi trybunami na nasypach, te wieże, kiedyś oczodoły i kolumnadę. Na tym betonie jakoś do dzisiaj nie potrafię poczuć tej atmosfery z dawnych lat mimo że cieszę się że jest, bo niewątpliwie jest jakimś tam naszym kapitałem.