|
- Ten Coulibaly jest bardzo dobrym napastnikiem. Co sezon wali po kilkanaście bramek na Węgrzech. Kilka meczy z nim widziałem dwa sezony temu. Silny dobrze gra głową i szybki. Typowy murzyn, ale jak na biedniejsze ligi wschodnie robiący różnicę. Z miejsca by walczył w tej buraczanej lidze o korone króla strzelców. Zdziwie się jeśli wybierze ofertę Wisły. Byłoby duże wzmocnienie o klasę lepszy od Demjana.
- Jankowski z koleji to dla mnie opcja numer 3-4 jeśli nic lepszego nie będziemy w stanie wyrwać. Szczerze to nigdy nie byłem fanem jego talentu. Jeśli nie uda się sprowadzić murzyna czy Demjana to już niech będzie on jeśli tylko nie przepłacimy, bo to nie jest ktoś kogo warto mieć za wszelką cenę. Typowy gracz na środek tabeli, który nie weźmie na siebie odpowiedzialności za wyniki i w pojedynku meczu nie wygra
- Maki z koleji według mnie przereklamowane. można by wziąść tego skrzydłowego jeśliby kontrakt np. rozwiązał. Jeśli jeszcze musimy za nich płacić to należy podziękować. Ten napastnik to słabiutki. Skrzydłowy jest zbyt często kontuzjowany. Zresztą obaj nie nadaja sie do ataku pozycyjnego, a mimo naszej słabości to i tak to my zazwyczaj prowadzimy grę.
|