Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2013, 08:12
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Kombinowałem i wprowadzałem zmiany i chwilowo nie idzie mi najlepiej, do wieczora będę starał się wyeliminować błędy i wrzucę wtedy

wis.la/kho0u

Troche rzeczy pozmieniałem i widać już poprawę Ale cudów nie gwarantuję, bo praktycznie przed każdym meczem coś grzebie i staram się zmieniać delikatnie
Daj im pograc w jednym ustawieniu pare meczy. Dawaj im podobne polecenia meczowe...musza sie nauczyc Twoich pomyslow. Zmieniajac cos co mecz, taktyke, sklad itd tylko wprowadzasz chaos...chlopaki glupieja...Jak by to okreslono w realu, widza, ze nie masz pomyslu na ta druzyne.
Poza tym gigantyczna role odgrywa morale. Wygralem sezon z przewaga 15 punktow, w golach +65. Na nastepny sezon wystawilem od poczatku identyczna 11, zmiany tylko na lawce, chlopaki oberwali w pierwszym meczu, potem w drugim remis i poszlo... po 10 kolejkach mialem 11 punktow straty do lidera a w golach +3. Mimo, ze sklad byl identyczny, taktyka tez i polecenia meczowe takie same. Wystarczylo przeprowadzic rozmowe z zespolem i wszystko wrocilo do normy. W nastepnym meczu 4-1, potem wygrana z ManU w LM i w 4 kolejki odrobilem 7 pkt i strzelili 15 goli tracac zaledwie 4...taka sama 11, taktyka, polecenia.
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
Odpowiedz cytując