Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2013, 00:01
Chciałbym coś wyprostować: nie obawiam się, że za Smudy nie będzie sukcesów. Obawiam się, że nie utrzymamy się w ekstraklasie. Nie uważam też, że to on będzie głównym winowajcą przy takim obrocie sprawy.

Trzeba uczciwie przyznać, że Smuda nigdy nie zostawił po sobie takiego burdelu jak Bednarz czy Kapka. Jestem bardzo sceptyczny co do jego umiejętności trenerskich, ale tylko tyle. Jeżeli powtórzy wynik Kulawika z tego sezonu, to i tak będzie dla mnie nieźle.

Ogólny wydźwięk mojego posta bierze się stąd, że miejscowe mózgi zaczęły porównywać dwa różne systemy walutowe (liga polska i rosyjska) i wyszedł kabaret. Ale po to jest przycisk "ignoruj", żeby olewać ignorantów...

To co napisał gigant trzyma się kupy, wątpię żeby kłamał. Co najwyżej mógł Smudy nie zrozumieć (o co nietrudno). Przecieki o tym, że Cupiał negocjuje sprzedaż klubu pojawiają się się w C+, a oni raczej sobie jaj nie robią. Zresztą - wypowiedzi samego Smudy dla prasy też nie napawają optymizmem i wpisują się raczej w to co napisał gigant. To bardziej tonowanie nastrojów niż zapowiedzi ofensywy ligowej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.06.2013 o godz. 00:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując