|
Ale ja ten filmik widziałem ze dwa lata temu. Sieć z tego co mi się wydaje to baza danych w której rejestruje się automatycznie stworzenie kolejnego rekordu. Moment jego pojawienia się jest kodowany automatycznie, a czas i data sczytywane z zegara, może się mylę ale chyba nie da się ich zmienić. Trzeba by usunąć źródło i wgrać ponownie w innym terminie to samo.
A kto miał zwrócić uwagę? Pamiętaj, że przez miesiąc katastrofa nastąpiła o 8.56, mimo że niejaki Bater z Polsatu od początku twierdził, że cynk o katastrofie dostał o 8.40. Nikt przez miesiąc tego nie zauważył? Jak to wytłumaczysz?
A o tym że niektórzy wręcz czekali na lot Kaczyńskiego do Smoleńska, a chwilę po tragedii byli gotowi przejmować władzę wszyscy przecież wiedzą.
ps. pisząc o lipnych odgłosach, masz na myśli te odgłosy wystrzałów których tylko głusi nie słyszą? Może nikt rannych nie dobijał tylko strzelał na vivat. Kto się tak cieszył?
A dlaczego nikt z prokuratury czy od cudaka nie zajął się obiektywną analizą owego filmu? Dlaczego musi to robić ktoś z Australii? No i skąd masz pewność że to co odczytali w Australii to nie prawda? Bo zbyt szokująca? A co opowiadała w sejmie Kopacz? Czy nie sfałszowano stenogramu żeby ją wybielić? Skoro potrafią w żywe oczy kłamać to pytam kolejny raz, dlaczego mieliby nie kłamać w dokumentach, analizach (TAWS38) czy relacjach? A zakładając że posunęli się do najgorszego, jakie kłamstwo byłoby zbyt wielkie? Istnieje takie?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 05.06.2013 o godz. 14:07.
|