Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2013, 08:02
AYALA napisał(a):Wyświetl post
no już ma praktycznie 32 lata ten Coulibaly,problemem są zbyt wysokie ceny na młodych zdolnych Polaków (Stępiński czy w zimie Milik, albo 2 lata temu Sobiech).Dziś pewnie kosmiczne jak na nasze możliwości są kwoty jakie trzeba płcić za Przybeckiego,Wszołka czy Pawłowskiego z Widzewa.Za frko też i Maków z Bełchatowa sie nie ściagnie bo pewnie 700 tyś € trzeba już dać ze Mateusza.

Bardzo solidnie na lewej obronie prezentuje sie Kosznik z Bełchatowa, za free nikogo lepszego sie z zagranicy nie ściagnie uważam
Bez przesady...Wszołek i Przybecki rozwiązali lub w niedługim czasie rozwiążą kontrakt z Polonią Warszawa i są/będą za darmo. Ogólnie w Polonii jest jeszcze kilku piłkarzy na dobrym, ligowym poziomie, którymi ewentualnie można się zainteresować.
Maki? Wątpię, by ktoś za Maków chciał więcej niż wynosił roczny kontrakt Ilieva
Dodatkowo z Bełchatowa widziałbym Michalskiego, ale wokół niego już ponoć kręci się Legia. Kosznik to całkiem dobry obrońca i mając na uwadze posuchę u nas na tej pozycji mógłby być cennym uzupełnieniem składu.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując