Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2013, 11:19
kkzzxx napisał(a):Wyświetl post
Łukasz nie jestem Smudą i to jest fakt. Admin moze sprawdzić moje IP ze pochodzi z miasta odalonego o 100km od wrocławia na południe. Może robie błedy to fakt nigdy nie byłem super z polaka. Ale ja pracuje za to w firmie PZU. OD 5 lat.
Spoko, chwali się, nawet bardzo, ale jak ma się Twoja postawa do osoby trenera? Nijak. Twoje argumenty, choć sensowne, są słabe i raczej niewystarczające.

BTW Jedni będą super z polskiego, inni jeżdżą regularnie na mecze, czy coś tam innego robią w czym są dobrzy. Nie bierz uwag personalnie do siebie - są to zwykłe żarty i dowcipkowanie. Ot - przelewa się przez form frustracja z powodu odgrzewania starego kotleta. Niestety, przedstawiając pewne argumenty za Smudą narażasz się na ich krytykę, co jest naturalne. Co ważne - krytykę argumentów, nie Ciebie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując