bellic88 napisał(a):

|
Odnośnie ostatniego zdania mojego przedmówcy. Przeglądałem te ankiety logowych kopaczy bo jak usłyszałem wczoraj w multilidze, że nie ma nas wśród 5 najlepszych publiczności to nie mogłem uwierzyć. I przeglądnąłem te ankiety z końca rundy jesiennej i z zeszłego sezonu. Po zakończeniu ostatniego sezonu byliśmy na 5. miejscu oczywiście z ogromną stratą do drugiej amici (my 5,6% kuchenki 28,9 Legła 44,3%). Po rundzie jesiennej spadliśmy na 5 miejsce a wyprzedziła nas Lechia i Górnik (nieznacznie bo nieznacznie ale jednak). Wyniki najnowszej ankiety wogóle chyba pominę ponieważ trzecia drużyna (Śląsk) zdobyła aż... 2% głosów. Skłania mnie to wszystko do refleksji, że powodem chyba tego nie jest atmosfera zapewniana przez młyn ale chyba ogólnie niska frekwencja, która powoduje taki a nie inny odbiór nas jako "publiczności". No bo jak to inaczej wytłumaczyć?
|
a co ma Twój post wspólnego z tematem ? zresztą co nas obchodzą jakiej "ankiety" ?
kto na meczach bywa ten wie jak jest, a w niedzielę było naprawdę super - "Małe C!!!"