Wyświetl pojedynczy post
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2013, 13:12
Piłkarsko:
Pozytywnie oceniam: Mecz z Koroną, podobał mi się.
Negatywnie: Cały sezon ogólnie, a szczególnie bolesny był mecz z Legią i nastepny ze Śląskiem - okazało się, żę nasi zawodnicy potrafili zagrać jak równy z równym z Legią i gdyby nie ukłądy Legii w PZPN, toby nie wygrali. Po czym kiilka dni później nasi pseudopiłkarze zagrali straszliwą padakę w PP ze Śląskiem. W moim mniemaniu piłkarze nie dali z siebie wszystkiego w tym spotkaniu.

Nagroda specjalna "idź i nie wracaj": Garguła. Jak widzę to jego kręcenie mordą podczas żucia gumy w środku meczu to mam ochote wejść na murawę i mu jebnąć. Szczególnie widoczne dla mnie było to we wspomnianym meczu ze Śląskiem.

Kibicowsko:

Pozytywnie: Oprawa odnosząca się do sektora dziesiątego, wyszło super.
Negatywnie: pobicie przez "kumatych" ubranych na czarno kibica na sektorze C, w 10 na 1. Oświadczenia mnie w ogóle nie przekonały do racji czarnych kapturów. Politykę popieram, metody nie.

Nagroda specjalna w kategorii negatywnie: powracające co rusz przyśpiewki na żydów. Kiszą się w dawnej II lidze (to i tak o dwa szczeble za wysoko dla tych parchów), nie widzę sensu przypominania ludziom o tym, że taki żałosny klubik w ogóle istnieje, póki nie rozgrywamy z nimi meczów derbowych.
Odpowiedz cytując