Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2013, 06:00
Najwieksze rozczarowanie to oczywiscie strzelone bramki. Widac po wyniku az 28 bramek, ze napastnika to nie mielismy i kto spojrzy na strzelcow a nie sledzi pilki noznej na bierzaca wystawiłby wielkie oczy. Najwieksze rozczarowanie to transfer Sikorskiego - nie wiem po co Nam to bylo. Gosc nie strzelał nic w Polonii a mial strzelac u Nas - za to jednak trzeba podziekowac Probierzowi bo to On sie ponoc uparł na Daniela. Rozbawic w tym sezonie to mnie raczej nic nie mogło, co najwyzej zirytowac. Dawno nie mielismy dwoch z rzedu słabych sezonow a co tu mowic jeszcze o trzech dlatego mam nadzieje, ze nastepny bedzie duzo lepszy i przynajmniej powalczymy o eliminacje Ligi Europejskiej bo na nic wiecej sie nie nastawiam. Nowi pilkarze, nowy trener (nie wazne jaki by był ale wazne by był lepszy od Kulawika z całym szacunkiem dla Niego) i zdecydowanie jakis bramkostrzelny napastnik - ja byłbym za powrotem Pawla Brozka ale nie wiadomo jaki byłby to powrot - taki jak Zurawia czy Wichniarka w Lechu czy moze taki jak Frankowskiego.
Odpowiedz cytując