Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2013, 13:03
1. Tonev za taką kasę to jak dar z nieba. Przecież on oprócz niezłego strzału lewą nogą nie ma w sobie nic specjalnego.
2. Mila w Śląsku to sprawienie że Śląsk w następnym sezonie będzie znowu walczył pewnie o puchary. Bez Mili Śląsk by walczył pewnie o utrzymanie. To też pokazuje absurd tej ligi, wystarczy jeden piłkarz klasowy by klub wywindować o klika miejsc w górę.
3. Kosecki w Hiszpanii i w takich klubach to jakieś nieporozumienie. Co on miałby robić w Valencii czy Atletico? To są kluby czołowe w Europie i absolutnie nie widzę by on tam nawet do 18-osobowej kadry się łapał.
4. Jeśli chodzi o najsłabszego mistrza to ja bym nie przesadzał, że jest nim obecna Legia.
Najsłabszy mistrz w ostatnich latach to był zdecydowanie Śląsk który połowe goli w lidze zdobył po stałych fagmentach gry Mili, a jak się zmierzył z kimś poważnym to dostał poważne lanie.

Generalnie to ja bym dał taki ranking najsłabszych mistrzów (21-wiek):
1. Śląsk (już napisałem czemu)
2. Zagłębie (nie zapomne jak byli posrani z nami mimo naszego słabego sezonu i sędzia robił wszystko by tylko przeciw nim karnego nie dać)
3. Podejrzana Legia Wdowczyka, gdzie w niektórych meczach działy się cuda niewidy. Mecz z Koroną (2-2) czy wygrywanie w najważniejszej fazie rozgrywek meczy po 1-0
Odpowiedz cytując