westersyl napisał(a):

|
Mam tylko nadzieje że na czas tych "przychylniejszych wiatrów" Bednarz nie odejdzie z klubu bo to jest jedyna osoba, która może zaprezentować go z klasą jeśli chodzi o media
|

Przyznam szczerze dawno mnie tak nikt nie ubawił ..
Od mediów to jest rzecznik Wisły, oraz ważniejsze: spójna i czytelna polityka klubu, której od pewnego czasu brak..
A Bednarz, jak to Bednarz, ten darmozjad (przypominam że jest dyr. sportowym /EDIT.
no tak,.. mój błąd bo gość jest już pełniącym obowiązki prezesa, aż strach się bać/ ), jakby ktoś zapomniał) jest akurat pierwszy do odstrzału. Za co ? Za całokształt.
Ps. Pytanie brzmi, nie czy Smudzie się uda, tylko co będzie po nim ?
_____
Edit.
I to co uważam za najistotniejsze: Czy, lub kiedy właściciel zacznie inwestować w Wisłę takie środki, które choćby teoretycznie dadzą szansę na jego rozwój. I wówczas będzie się można zastanawiać, nad personaliami.. Dziś to przelewanie z pustego w próżne, z darmozjadem Bednarzem i z trenerskim emerytem (którego za osobowość nawet dość lubię i który miał jako trener ligowy realne i to znaczące sukcesy, które doceniam, kiedyś miał..) F. Smudą.

, był powrót Łazarka, był powrót Kasperczaka, jest kolejny powrót Franza, sentymentalnego mamy bossa.