Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2013, 10:47
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego nie, skoro to ich to bezpośrednio dotyczy lub chcą zabrać w tej sprawie głos. Nie słyszałeś o czymś takim jak konsultacje społeczne?
Ja np nie wybierałem nikogo z organizacji profrekwencyjnych i też może nie życzyłbym sobie, żeby uczestniczyły w jakiś naradach z politykami....no ale mamy kolego demokrację, demokrację w której najchętniej odebrałbyś prawa głosu niektórym środowiskom.

No tak, tylko pytanie : na ile te wszystkie rzeczy mają coś wspólnego z rzeczywistością? Chciało ci się choć raz zweryfikować zawarte tam informację w innych miejscach? Czy też może niczym Jagna z Chłopów wierząca w smoki uważasz, że "drukowanym napisane, to dyć musi musi być prawda".

Nie powodują, tak samo jak nie śmieszą mnie chłopcy w czerwonych sukienkach na uniwersytetach i chłopcy w białych chustkach w synagodze. Bo to jest kwestia tradycji i oznaka pełnionej funkcji, a nie chęci szokowania ludzi gołą d.. na paradzie.

Mam informacje z pierwszej ręki - niestety dla Ciebie, nic takiego nie ma tam miejsca... Więc niestety nie masz po iść do seminarium, zostaja Ci paradki no i Fakty i Mity do czytania z wypiekami na twarzy
Te twoje konsultacje społeczne to na ogół wygladają tak ,że Rząd jest w pozycji na klęczkach i Kościół otrzymuje wszystko czego zarząda..
Wow! Widze ,że zacząłes bronic polskiej demokracji ,dotychczas myślałem ,że sądzisz iż mieszkasz w kondominium niemiecko-rosyjskim albo UBekistanie...
A jakie możliwości daje TVP ,żeby sobie zweryfikować informacje , jak tylko wystawią Kościołowi laurki ,nie informując o historii tej instytucji , o pazerności tej instytucji czy choćby skadalach pedofilskich w Kościele.
Twoją argumentacje dotyczącą "chłopców w sukienkach" jeszcze jestem w stanie przyjąć. Sukienka jest OK pod warunkiem ,że jest funkcyjna
Jakiś czas temu był u Lisa w programie redaktor Terlikowski ,czyli naczelny talib Rzeczpospolitej, oraz ksiądz Isakowicz- Zaleski ,który napisał książke o homoseksualistach w Kościele i mówił o tym ,że w jednej diecezji zaczynając na biskupie a kończąc na kamerdynerze wszyscy są homoseksualistami , no ale oczywiście ty wiesz lepiej i zaręczasz ,że tak w 100% nie jest
Ostatnio edytowane przez AS82 : 01.06.2013 o godz. 10:49.