Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2013, 08:11
Cytat:
- Dla mnie ważniejsze jest słowo prezesa Cupiała. On ma dość marazmu. Chcemy zbudować silną Wisłę. "Biała Gwiazda" ma być znowu eksportowa
Dla mnie Smuda zaczął od lekkiej wtopy, po co wychodzić do mediów i gadać "Cupiał daje kasę" ?
Nie lepiej było na początku zaczynać ewentualne negocjacje z piłkarzami z pozycji "biednego" ? Jak zawodniki czyta takie wypowiedzi to on już inaczej na Wisłę patrzy. Prezes Bednarz moim zdaniem rozgrywał to wszystko po swojemu, pełna dyplomacja i ostrożność w wypowiedziach, a teraz ktoś mu to wszystko burzy bo z klubu wychodzi inny sprzeczny komunikat z tym co do tej pory było mówione.

Mam tylko nadzieje że na czas tych "przychylniejszych wiatrów" Bednarz nie odejdzie z klubu bo to jest jedyna osoba, która może zaprezentować go z klasą jeśli chodzi o media, do tego sprawia wrażenie lojalnego pracownika i jakby ktoś gdzieś chciał roztrwonić nie potrzebnie kasę to on był stał na straży tego wszystkiego.

Powinien nastąpić jasny podział jeśli chodzi o komunikaty wychodzące z klubu, wołałbym aby tym zajął się jednak Bednarz bo moim zdaniem wiedział co robi.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.06.2013 o godz. 08:19.
Odpowiedz cytując