Cytat:
|
- Dla mnie ważniejsze jest słowo prezesa Cupiała. On ma dość marazmu. Chcemy zbudować silną Wisłę. "Biała Gwiazda" ma być znowu eksportowa
|
Dla mnie Smuda zaczął od lekkiej wtopy, po co wychodzić do mediów i gadać "Cupiał daje kasę" ?
Nie lepiej było na początku zaczynać ewentualne negocjacje z piłkarzami z pozycji "biednego" ? Jak zawodniki czyta takie wypowiedzi to on już inaczej na Wisłę patrzy. Prezes Bednarz moim zdaniem rozgrywał to wszystko po swojemu, pełna dyplomacja i ostrożność w wypowiedziach, a teraz ktoś mu to wszystko burzy bo z klubu wychodzi inny sprzeczny komunikat z tym co do tej pory było mówione.
Mam tylko nadzieje że na czas tych "przychylniejszych wiatrów" Bednarz nie odejdzie z klubu bo to jest jedyna osoba, która może zaprezentować go z klasą jeśli chodzi o media, do tego sprawia wrażenie lojalnego pracownika i jakby ktoś gdzieś chciał roztrwonić nie potrzebnie kasę to on był stał na straży tego wszystkiego.
Powinien nastąpić jasny podział jeśli chodzi o komunikaty wychodzące z klubu, wołałbym aby tym zajął się jednak Bednarz bo moim zdaniem wiedział co robi.