Arked napisał(a):

|
O naszych wynikach w przyszłym sezonie zadecydują transfery, a nie osoba trenera. Jeśli nadal będziemy się drastycznie osłabiać zamiast wzmacniać to nie ma co liczyć na przyzwoity wynik. Smuda to taki trener, jakby go nie było. Jedynie dobrzy piłkarze mogą nas uratować. Jakie są szanse na ich pozyskanie każdy chyba wie.
|
Dajże spokój... tak to można o Kulawiku powiedzieć albo o Moskalu
Jasne, że jedynie dobrzy piłkarze mogą nas uratować, bo Smuda nie będzie za nich wykorzystywał setek jak z Grecją... nie zrobi tego także Masskant, Kulawik, Kasperczak Skorża ani Klopp Murinho czy Guardiola.
patrzal-lca napisał(a):

Przejdź się na świeże powietrze, bo twoje uprzedzenia przysłaniają ci rzeczywistość.
Po pierwsze Kosa niczym się nie wyróżniał, od bardzo przeciętnych zawodników. Wiek swoje robi. Kwestia zostawienia go można rozpatrywać w kwestiach moralnych niż czysto sportowych.
Sobol. Ok Ale kto powiedział, że odchodzi?!
Kapka w tym klubie jest od 50 lat... Był jak sikałeś ze szczęścia po meczach z Schalke i jak jechaliśmy jak walec po wszystkich w lidze przez 10 lat.
Bednarz co kim jest? Prezesem zarządu spółki, który bardziej reprezentuję rolę rzecznika prezesa naczelnego i spełnia jego zachcianki.
Smuda? Boże święty, Smuda!? Co to będzie, co to będzie! Matko Bosko częstochowsko ratuj w naszych cierpieniach.
A cóż tak sracie? To Trener! z łapanki go nie wzięli! Coś tam prowadził, coś tam osiągnął. Jak się nie sprawdzi wezmą kolejnego. Na razie trzeba rozpocząć jakąś filozofię, która wyznaczy szlaki którym ten klub ma iść przez długie lata a nie robić tutaj CUDA! Cuda miałeś za Basałaja. Liga mistrzów na skróty... to teraz masz. Wtedy trzeba było trąbić, że nie tędy droga!
Patrzcie długo okresowo, a nie chciwością i pycha się kierujcie. Bez kasy nie będzie żadnego mistrzostwa Polski ani żadnej ligi mistrzów nie łudźcie się
A Legia ma akademie?! A grają młodzi i kupują ich ruscy za kokosy! Da się? Da się, tylko trzeba chcieć.
Więcej trzeźwego myślenia a nie .......enia i kierowania się uprzedzeniami i debilnego euro 2012, które wiadomo z góry było, że chuja zagramy i żaden trener nic nie pomoże.
Cytat:
|
- Pojechałem tam, bo chciałem pomóc koledze, który jest właścicielem klubu. Warunki pracy były jednak fatalne, nikt w to nie uwierzy. Na początku nawet nie mieliśmy szatni. Rezygnowaliśmy z wywiadów telewizyjnych, bo wstydziliśmy się wpuszczać kamery do takiej biedy. Wiem, że jestem krytykowany i za kadrę i za Regensburg. Ja jednak olewam tych krytyków. Jakbym chciał się przejmować tym ich filozofowaniem, to musiałbym licencję złożyć do depozytu - podkreśla były selekcjoner.
|
I dobrze myśli. Mam nadzieję, że przyjdzie czas kiedy będziecie go po dupie całować...