Wyświetl pojedynczy post
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.05.2013, 15:38
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Ja również bym ich widział w nowym sezonie, to są Wiślacy, zawsze waleczni

Co do Piotrka, udowodnił w Lechii że daje rade, warty przemyślenia

Co do Pawła, nie poradził sobie za granicą ale też niestety źle wybierał bo Recreativo gra samymi Hiszpanami a obcokrajowcy podzielili los Brożka.

Paweł w barwach Wisły Kraków zdobył ponad 100 goli, dwa sezony temu po kontuzji miał 10 goli(6 goli w lidze) w połowie sezonu, dziś lider Demjan po 29 kolejkach ma tylko 2 więcej.
Paweł nie mógł tak poprostu zapomnieć jak się gra, jestem pewien że 5-10 goli w sezonie jeszcze by strzelił

Finansowo napewno by się dogadali

PS: Wszystko zależy jaka jest wizja klubu, wszystko od nowa czy raczej wymiana poszczególnych piłkarzy

Oczywiście są inne możliwość ale jak ponoć nie ma $$$ to taki wariant może być ok, choć napewno nie przyszłościowy
Napiszcie mi proszę, które odgrzewane kotlety sprawdziły się w Wiśle tak naprawdę? Żuraw? Głowa? Kosa? Podpowiem Wam: żaden. Oczywiście patrząc na nasz "arsenał" w ataku to nawet Pietia byłby wzmocnieniem, ale trzeba pamiętać, że do ich zatrudnienia trzeba by po 100 tys. papierów na łebka rocznie czyli lekko licząc 600-700 tys. zł. Nie ma żadnej pewności jak to by się skończyło, no i przypominam: tniemy koszty. Z drugiej strony ten cały Smuda może mieć jeden pozytyw: jemu Prezes Bogusław może zaufać i dać szmal, choć nikt nie powiedział, że z tego może wyjść coś dobrego. Jak tu dzisiaj przeczytałem wysłać Smudę na zakupy transferowe to jak wysłać Jacka Bąka do butiku. Zebyśmy tylko derbów w przyszłym sezonie nie przegrali z arcysłabą kraksą bo żeby oni nie awansowali do ekstraklasy to by posłowie musieli czym prędzej uchwalić zakaz handlu w niedzielę.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując