KaSzTaN napisał(a):

|
Wlasnie mialem to wklejac... zarowno Piotrka jak i Pawla widzialbym teraz w Wisle. co jak co ale oprocz tego ze byli dobrymi zawodinkami, to zapier*** na boisku az milo. Niby machali lapami, ale jak stracil ktorys pilke to potrafil i pol boiska przebiec... do dzis mam przed oczyma obraz jak Pietia w ktorys derbach na poczatku meczu zapieprzal za pasiastym z lewej obrony az na prawe skrzydlo..
|
Ja również bym ich widział w nowym sezonie, to są Wiślacy, zawsze waleczni
Co do Piotrka, udowodnił w Lechii że daje rade, warty przemyślenia
Co do Pawła, nie poradził sobie za granicą ale też niestety źle wybierał bo Recreativo gra samymi Hiszpanami a obcokrajowcy podzielili los Brożka.
Paweł w barwach Wisły Kraków zdobył ponad 100 goli, dwa sezony temu po kontuzji miał 10 goli(6 goli w lidze) w połowie sezonu, dziś lider Demjan po 29 kolejkach ma tylko 2 więcej.
Paweł nie mógł tak poprostu zapomnieć jak się gra, jestem pewien że 5-10 goli w sezonie jeszcze by strzelił
Finansowo napewno by się dogadali
PS: Wszystko zależy jaka jest wizja klubu, wszystko od nowa czy raczej wymiana poszczególnych piłkarzy
Oczywiście są inne możliwość ale jak ponoć nie ma $$$ to taki wariant może być ok, choć napewno nie przyszłościowy