Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2013, 20:25
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam ,że w tej lidze jest już wszystko ustawione. Kopacze się znają, wiedzą kto chce a kto nie chce awansować i cyrk się kręci. To tak jak w ekstraklasie nagle świetnie zaczęły grać Podbeskidzie i Bełchatów, mieli sygnał o Polonii więc zaczęli "walczyć" o 15 miejsce. Tylko naiwni wierzą w to ,że nagle dwie mega słabe drużyny zaczynają grać jak z nut na wiosnę. Kiedyś rozmawiałem z byłym graczem Wisły,teraz trenuje w niższych ligach,jak zaczął mi opowiadać jak to wszystko wygląda, jak się ustawia mecze to ciężko było w to uwierzyć Gwiaździsty myślę ,że żydy są w dobrym kontakcie z byłymi kolegami z Niecieczy i wiedzą czy im się kupno meczów opłaca czy nie Mamy zajebiste ligi: zamiast emocjonować się po sportowemu to ludzie rozkminiają kto chce a kto nie chce awansować Aha na marginesie taka wiadomość z weszło, warto przeczytać jakie s....ysyństwo występuje w naszym kraju już nawet w ligach podwórkowych :wis.la/crrg2
Najlepiej byłoby mieć jakieś hobby wyższych lotów - dobrą operę, teatr, muzea, podróże itp., a jak nie to chociaż mieć dostęp do informacji i wykorzystywać to na zimno w sts-ach i innych...
@ Glazik
co powiesz o miedzi, tychach, dolcanie...?
bogaci wchodzą, biedniejsi czekają na czasy kiedy sami będą bogaci albo robią zryw, a potem dorabiają albo chociaż zaczynają wakacje 1 maja.
Ostatnio edytowane przez arti : 29.05.2013 o godz. 20:29.
Odpowiedz cytując