Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2013, 06:38
Szpen napisał(a):Wyświetl post
człowieku, zastanów sie nad sowim pytaniem, a później zastanów sie co ja mam Ci odpowiedzieć. W odróżnieniu od Ciebie, ja po przeczytaniu raportu nie stałem sie specjalista od samolotów i katastrof lotniczych. Nie znam sie na tym i nie wymyślam teorii. Przeczytaj jeszcze raz mój post i zrozum go choć kawałku. Dla mnie Lasek jest tylko morda co to firmuje, badania, odczyty i inne potrzebne badania robili specjaliści. Binieda, Nowaczyk i inni nie mieli dostepu do chocby kilku procent danych, więc ich badania można sobie wsadzić w dupe. Jeżeli są tacy pewni swego, niech ida do prokuratury. Jeżeli jej nie ufają, niech poszukaja arbitrażu w Unii lub innej Szwajcarii. Skoro tego nie robia, to tym bardziej skłaniam się do jeszcze większej niepewności do ich działań.
Jeszcze raz krótko - w czym będą Ci pomocne odczyty z rejestratorów lotu przy badaniu wytrzymałości materiałów? Nie znasz się i nie potrafisz odpowiedzieć? Postęp jakiś widzę... W takim razie proszę o podanie nazwisk specjalistów od Laska, wskazanie jakie badania przeprowadzono, co zostało zbadane, jakimi metodami, jakie analizy wykonano i kiedy odnośnie możliwości urwania skrzydła przez brzozę. Będę Ci bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Odpowiedz cytując