Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2013, 20:45
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Puściłeś bąka jak to masz w zwyczaju i ciągniesz te swoje pełne argumentów wypowiedzi...

Może łaskawie - zamiast pisać te wypociny - odniesiesz się do mojego pytania? Do czego wykorzystasz rejestratory lotu przy badaniu wytrzymałości materiałów? Skoro wg Ciebie badania Biniendy są "z dupy" jestem pewien, że mi tu rzeczowo odpowiesz.

człowieku, zastanów sie nad sowim pytaniem, a później zastanów sie co ja mam Ci odpowiedzieć. W odróżnieniu od Ciebie, ja po przeczytaniu raportu nie stałem sie specjalista od samolotów i katastrof lotniczych. Nie znam sie na tym i nie wymyślam teorii. Przeczytaj jeszcze raz mój post i zrozum go choć kawałku. Dla mnie Lasek jest tylko morda co to firmuje, badania, odczyty i inne potrzebne badania robili specjaliści. Binieda, Nowaczyk i inni nie mieli dostepu do chocby kilku procent danych, więc ich badania można sobie wsadzić w dupe. Jeżeli są tacy pewni swego, niech ida do prokuratury. Jeżeli jej nie ufają, niech poszukaja arbitrażu w Unii lub innej Szwajcarii. Skoro tego nie robia, to tym bardziej skłaniam się do jeszcze większej niepewności do ich działań.

hiszpan00 napisał(a):Wyświetl post
Niestety Szpen nie mogę się zgodzić jesteś oderwany od rzeczywistości i żyjesz w swoim zakłamanym świecie.
kolejny mitoman. przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź i postaraj sie ją zrozumieć ...

... przeczytałeś? Zrozumiałeś?

Nie? To może łopatologicznie: każda partia na świecie obieca Ci miliard spraw podczas swojej kampanii wyborczej. Nie ma znaczenia czy to jest PO, PiS, SLD czy inne polskie gówno. Normalnie myślący człowiek wie to już po przeczytaniu programu. Ważne jest, aby wiedzieć co jest możliwe do zrobienia i co starają się w tej kwestii zrobić lub co proponują. Jeżeli znajdziesz takie punkty w programie danej partii i są Ci one bliskie - głosujesz. Zrozum, że tak samo PO obiecuje, jak obiecywała AWS, SLD, PiS, PSL, LPR i Samoobrona.

teraz zrozumiałeś? Widziałeś w moim poście: PO zrobiła wszystko co obiecała?

chcesz odpowiedzieć, przenieś się do politycznego.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 28.05.2013 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując