Gwiaździsty napisał(a):

To raczej zostawie Tobie. Bo wciąż w uszach brzęczą mi słowa " Smuda pe..ł Wisłę sprzedał"
Jak kiedykolwiek znajdę się blisko niego to mu powiem w twarz "spie...j b..u z Krakowa".
To, że go Bogus zatrudni nie zmienia nic w relacjach między nim a kibicami. Pikiniki mogą mu bić brawo a i tak Dyzmą zostanie.
|
Mógłbyś mi z łaski swojej przybliżyć w jaki sposób pan Smuda sprzedał Wisłę? , bo widocznie nie jestem w temacie.
A co do samego zamieszania z treneremi to powiem Ci że ja, osobiście mam wyjebane na to kto będzie trenerem naszego klubu.
Smuda, Nawałka, Klopp czy Ancelotti nie przyczynią się do naszego spadku ani też nie pomogą nam wygrać ligi mistrzów więc nie rozumiem w czym problem. Nie tu jest pies pogrzebany.
Jeśli chodzi o samego Franza, to jako że fanboyem weszlo.com nie jestem ani też szat po euro nie rozdzierałem (wiedziałem że nie wyjdziemy z grupy)dlatego daleki jestem od oceniania człowieka z czegoś o czym nie mam tak naprawdę bladego pojęcia.
Najśmieszniejszy jednak jest argument o kłopotach w swobodnym wypowiadaniu się Smudy.
Przypomnijmy sobie. Mieliśmy takiego co słodko pierdział (Skorza), był taki dla którego nigdy nie było problemu (Maaskant), jest taki co .......i od rzeczy ( Kulawika) więc taki którego nie zrozumiemy też chuba zasługuje na swoją szansę. No nie?
Niestety, nie było i nie będzie nas jeszcze długo stać na takiego, który wypowiada się konkretnie i na temat.