Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2013, 12:03
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Czyli konkretnie jakie ? z nazwy proszę.
Piszę o środowiskach nie skażonych obrzydliwą poprawnością polityczną. Nie o partiach politycznych. Wiem o ich istnieniu bo do nich należę, podobnie jak wielu moich znajomych. Tak grupa często nie ma reprezentacji politycznej w postaci w partii, tak np. jest w Polsce. Nie wiem jak jest z tym w innych krajach bo nie bardzo mnie to interesuje.

Cytat:
Zdradź ten sposób szeroko otwartych drzwi dla obcych kulturowo imigrantów, który będzie ich tak przesiewał, że zajrzy każdemu w głąb duszy. Jeśli masz pomysł to go szybko opatentuj, zostaniesz miliarderem.
Kogoś kto wjechał i zaczyna robić syf zawsze można odesłać z powrotem. Oczywiście tego się nie robi, a moim zdaniem powinno - bilet w jedną stroną, tam skąd przyjechał.

Nie możemy pozwolić sobie na szczelne zamykanie granic, bo czy tego chcemy czy nie, Europa potrzebuje imigrantów. Demografia starego kontynentu jest bezlitosna.

Cytat:
Na razie nie istnieje, bo Europa Zach. nie zaostrzyła prawa imigracyjnego więc jada tam gdzie więcej dostana, kiedy jednak prawo tam się zmieni, przyjadą tutaj. Poza tym mówisz językiem szechterowskim (ksenofobiczne).
Jesteśmy w Schengen. Jeśli Europa Zachodnia zaostrzy prawo imigracyjne to równocześnie zrobi to również Polska. Inaczej wprowadzanie przez nich zmian nie miałoby sensu.

Co do "ksenofobiczne" to mam szukać synonimu i użyć innego słowa bo kojarzy się z papką serwowaną przez GW?
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując