Karamazow teraz akurat byłą mowa, że będą nas reprezentowały najsłabsze zespoły w Europie od 10 lat, ale najczęściej czytam na tym forum, że mistrz w tym sezonie będzie najgorszy od niewiadomo ilu lat. Póki co, to najsłabszym mistrzem ostatnich lat była Wisła "levadiowa" i takie są fakty. jak odpadniemy z takim samym gównem, to wtedy będzie można pisać tak o mistrzu z tego sezonu, czyli Legii, że najsłabszy od lat. Na tę chwilę nie ma ku temu podstaw, w dodatku mamy podwójną koronę, a to o czymś świadczy.
I tak jak pisałem, Levadia i Vetra to inne sytuacje, gdyż my zagraliśmy tylko 45 minut z nimi, a wy całe dwa mecze. Dodatkowo nie uznano nam bramki, która była prawidłowa.
kreseq mogę stosować też twoją metodę, ale nie będę, bo jest żenująca - czyli lizanie 4 liter.
szprotson całkowicie Cię rozumiem. Jak gra jakiś inny polski klub w pucharach, to życzę mu jak najgorzej ?(chyba, że gra zgoda, to co innego). To wg mnie jest bardziej rozsądne niż trzymanie kciuków za rywala w Europie, bo nabije jakieś punkty w rankingu.