Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2013, 11:48
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
i kto tu szuka zaczepki...przez neta? Niby stary chłop, a bawi się w jakieś 7egie

a najlepsze jest to, że nie chodzisz w barwach, bo w twoim wieku już nie wypada. To co, w pewnym wieku wstydzisz się już swoich świętych barw? Po Warszawie mnóstwo starszych osób chodzi w barwach i nikt się tego nie wstydzi.

teraz już widzę, z kim mam do czynienia w tej "konwersacji".

nie musisz mi tego wszystkiego pisać w necie, abyś nie dostał bana, możesz to zrobić w oczy, bo czasami jestem w Krakowie. To jak?

ostatni moj wpis dot.twojej zaczepki : pisze 7egia- bo honor i nienawisc do tej druzyny mi nie pozwala mi napisac L - a na tym forum wystarczy napisac nazwe tej smiesznej druzyny z malej litery i juz leci ban , u was starsi ludzie chodza w barwach bo wy nie macie pojecia czym sa DERBY i wroga druzyna za miedza, - u was trafic kolesia z Poloni to tak jak w Krakowie trafil hoolsa z garbarni - a nie chce mi sie juz uzerac z zydowskimi przezutami - nabiegalem sie w mlodosci za ich garstka w Krakowie i innymi ekipami na wyjazdach wiecej niz ty przebiegles km w zyciu - nic nie wiesz synku , ale w dzisiejszych czasach kazdy jest szeryfem zza biurka ....... ostatni akapit - proponujesz mi ustawke przez forum ..... buahahahhahahahah ....ale fajny trol ....poprawiles mi humor gamoniu ....
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 26.05.2013 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując