@terje
Po pierwsze nie logo SSA tylko SA jak już chcesz być dokładny.
Po drugie jak sam zauważyłeś klub (czy wydział nie wiem dokładnie jak to jest oficjalnie) piłkarski jest własnością p. Bogusława Cupiała (przez TF czy nie ale jest) a nie jest to część Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków więc czemu klub miałby używać herbu Towarzystwa?
Po trzecie jak już jeden z moich przedmówców uważam, że logo(czy herb - jak zwał tak zwał) Wisły Kraków SA nie jest taki zły. Mnie tylko troche drażni właśnie napis w po okręgu SPÓŁKA AKCYJNA.
Po kolejne mając na uwadze wcześniejsze dokonania naszego Klubu jeszcze za czasów TS-u to odkąd właścicielem jest BC było trochę sukcesów z którymi napewno większość kibiców się utorzsamia, a miały one miejsce za czasów "loga" SA (i wcześniej SSA

)
Po następne kolejne jestem przekonany, że spora część kibiców nie interesuje się takimi sprawami jak herb itp (nazwiesz i gimbusami ich nieprawdziwymi kibicami Wisełki ale uwierz że są też tacy kibice którzy kibicują Wiśle ale nie są fanatykami). Sam będąc dziecięciem myślałem że Wisła jest jedna w sensie że "logo" SA to po prostu herb piłkarski i dowiedziałem się o różnicach dopiero później. Myślę, że sporo maluchów dzisiaj też tak ma (jeśli nie ma ojca lub rodziców fanatyków którzy od najmłodszych lat życia wytłumaczą mu różnicę).
I tak jeszcze na dokładkę a propos ostatniego "punktu". Przy wprowadzeniu Białej Gwiazdy na koszulki trzeba koniecznie zorganizowąć akcję edukacyjną (albo z klubem albo samo SKWK) aby właśnie tę część kibiców i "widowni" uświadomić o co chodzi z Białą Gwiazdą.
No i to było tyle ode mnie.
PS. Jeśli Biała Gwiazda... tfu KIEDY Biała Gwiazda powróci na koszulki mam nadzieję, że będzie wyszyta bezpośrednio na koszulce a nie będzie naszywką o okrągłym kształcie tak jak to było na koszulce Nike'a bodajże. Taki mały szczegół