bonawentura napisał(a):

Nie obrażaj ludzi wolfy.
Wdowczyk odpoczął od piłki, przyjął z pokorą fakt, że nie może dawać łapówek, po to żeby wygrywać. Było, minęło. Karę odbył i zrozumiał dlaczego musi działać czysto.
Wdowczyk powinien dostać jeszcze jedną szansę w prawdziwej piłce, a nie być kozłem ofiarnym tej całej piłkarskiej mafii.
Nie obrażaj ludzi wolfy.
Nie obchodzi mnie to, co było 7-8-9? lat temu. Korona grała w trzeciej lidze i mając pieniądze, bogatego właściciela chciała jak najszybciej znaleźć się w Ekstraklasie. I wiesz co wolfy? Nie mogła - bo sędziowie poczuli ten zapach banknotów rozpościerający się z gabinetu prezesa - chcieli wydoić szefa Kolportera tyle ile się da. I to nie Wisła była pokrzywdzona, ale raczej Korona. I piszmy łaskawie obiektywnie na temat afery futbolowej, bo szlag mnie trafia, że ludzie nie potrafią orientować się jak w rzeczywistości korupcja w piłce często wyglądała.
|
O kurva

chłopie to chyba jest post roku

Korona była pokrzywdzona bo zamiast wywalczyć awans do ekstraklasy to go sobie
KUPIŁA! To tak jak by powiedzieć że Lech jest pokrzywdzony bo chciał grać w ekstraklasie ale spadł i był "zmuszony" się skurvić związkiem z amicą albo w 93 Legia też była pokrzywdzona bo chciała sobie zdobyć mistrzostwo ale przecież źli sędziowie by jej nie pozwolili to sobie kupiła mecz
PS. wolfy czasem przegina ale swoim postem cie nie obraził, on po prostu troszczy sie o twoje zdrowie, bo zdrowy umysłowo człowiek czegoś takiego by nie napisał