domin_czyzyny napisał(a):

|
Mały OT - nie jedzcie obecnie kielbas na stadionie. To porażka!!! Za taka sama cenę można zjeść pod namiotami od strony R22. Zawsze tam jem i te kielbachy są naprawdę dobre.
|
Ja się zastanawiam kto jest właścicielem tych przybytków pseudo-gastronomicznych, które serwują potrawy czwartej kategorii? Było się w życiu na paru stadionach i takiej chały to nie ma nawet w niższych ligach. Przecież jak ktoś zje raz to więcej tego nie dotknie palcem. Ja nie wiem czy czynsz za te kawałki podłogi, które stanowią te "kawiarnie" jest tak wysoki, że trzeba kupować kiełbasę najniższej kategorii i z półczerstwym pieczywem sprzedawać to na zimno? Gra naszych piłkarzy przy tym gó**ie to liga mistrzów. Przepraszam za off-top, ale na każdym kroku nasz klub to prowizorka od bazy treningowej, przez skład, podejście piłkarzy, aż po takie drobiazgi jak otwarty w czasie meczu sklep z pamiątkami S.A., brudne krzesełka i punkty z kiełbaskami.
Co do meczu to widać nawet po tym forum, że emocje związane z Wisłą opadły wśród nas już dawno temu. Nie tak sobie wyobrażaliśmy ten sezon. Gdzie te czasy, gdzie po wygranym 4-0 meczu nie można było się zalogować z powodu przeciążenia serwera... Oby do przyszłego sezonu. Choćby ta liga była nie wiem jak słaba i tak się każdy za nią stęskni przez wakacje. I znów się jak wariat będzie szło po karnet z nadziejami i obawami... Choć bardziej teraz to drugie chyba.