Wyświetl pojedynczy post
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2013, 14:10
palikot napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie sądzicie, że Smuda przyjdzie do Wisły grać juniorami i walczyć o utrzymanie Na pewno ma większe poważanie u Cupiała niż każdy inny trener w Polsce obecnie, z tego względu, że się przyjaźnią od lat, dzięki temu, myślę, że Smuda może go namówić na transfery. To jest jedyna opcja w tej chwili innej nie widzę. Nawałka czy kto inny to sobie może cycki pomacać więc ja wolę z dwojga złego opcje z transferami. PRZYNAJMNIEJ JEST WIĘKSZE PRAWDOPODOBIEŃSTWO... o wiele większe

P.s Po drugie Cupiał nie zatrudni trenera za kilkadziesiąt tysięcy po to żeby grać 3 sezon z rzędu o środek tabeli... pomyślcie trochę i przyznajcie mi racje
Zatrudnienie Smudy wiąże się już z totalnym podążaniem w stronę destrukcji z cichą nadzieją na starcie ligi, jak można zatrudniać gościa który już 2 razy na ryj poleciał?A tak na marginesie tego po co Smuda przyjdzie do Wisły, to po co przyszedł do ostatniego pracodawcy?Cupiał jak będzie chciał to posypie kasiorą, i bajera złotoustego Franka nie ma tu nic do rzeczy.Smuda z chęcią by zakotwiczył w Krakowie nie tylko ze względów sportowych, nie zdziwił bym się nawet jakby zaczął trenować koszernych
Odpowiedz cytując