Wyświetl pojedynczy post
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2013, 13:00
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Ja już pisałem kilka stron wcześniej. Żaden trener tu nie pomoże, jeśli nie będzie miał choć kawałek materiału.
otóż to ja nie rozumiem tej całej nagonki na nowego trenera, jak dla mnie może zostać Kulawik bo to co zrobi on, zrobi z tymi piłkarzami Smuda, Rada czy inna polska myśl szkoleniowa. przyjdzie taki Smuda i z Chrapka zrobi drugiego Xavi? fakt Xavi też się wolno porusza, mało biega, nie idzie w przód, podobnie jak Chrapek z tym że Xaviemu odebrać piłke to trzeba atakować we trzech lub czterech a na Chrapka wystarczy nikt, bo sam ją zgubi

rozwiazaniem Wisły może być stawianie na młodych zawodników, ale młodych zdolnych, a robienie z któregoś z nich na siłę gwiazdy to tylko odebranie innym miejsca w składzie. jak dla mnie na dzisiaj mamy trzech zdolnych, Uryga, Stolarski i Szewczyk + te typy z wypożyczenia (choć w sumie ich nie oceniam, bo nie oglądam Kaganków czy tam Michalskich) gdyż trenerzy ich chwalą, ale czy są zdolni na TME to się okaże

jeśli ma przyjść już jakikolwiek trener to Moskal, jakiś tam widziałem w nim potencjał przynajmniej na naszą ligę, ale trikowanie z Rada i Smuda to strzał w kolano i startowanie na setkę z Boltem
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując