Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2013, 22:47
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Marciniak najlepszy? Jeden z lepszych? Mnie tam zawsze się kojarzył z kiepskim sędziowaniem.

Czerwona kartka dla Łukasika bezdyskusyjna, tym bardziej dziwi decyzja Marciniaka bo widział wszystko jak na dłoni. Stempniewski to w c+ robi za rzecznika polskich sędziów, więc raczej będzie bronił arbitrów niż ich krytykował, dlatego dziwie się, że to akurat jego tam zapraszają a nie jakiegoś niezależnego emerytowanego sędziego bo chyba nie wszyscy siedzą we Wrocławiu.
Marciniak nie tyle widział co nawet bezpośrednio odczuł całą akcję
Wiem, że Stempniewski robi za rzecznika sędziów, problem w tym że po jego interpretacji tej konkretnej sytuacji w kolejnych meczach Marciniakowi będzie groziło duszenie, podwójny nelson, prawy prosty i strzał z byka. Bo przecież za to grozi jedynie "żółtko". Zdziwiony byłem że tym razem pan Sławek zapomniał o "chronieniu nietykalności cielesnej sędziego". Komentatorzy też nie byli zainteresowani kontynuowaniem tematu - w sumie nic się nie stało, Łukasikowi pogrozili palcem. A później ci sami ludzie będą płakać, że nie szanuje się pracy sędziego w Polsce.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując