BBudowniczy napisał(a):

Niesamowita jest ta Pani od 9:11,naprawdę warto zobaczyć co myśli i mówi wielu zwolenników Platformy Obywatelskiej (bo ta Pani nie jest przypadkiem odosobnionym).
Nieograniczona bezczelność i pogarda dla młodych, szukających pracy, a równocześnie jej zachwyt nad Stefanem Niesiołowskim i gorące pozdrowienia dla Donalda Tuska. Wszystko jest super, pracy jest w bród, tylko młodym i ogólnie wszystkim się robić nie chce, a wogóle to jak ktoś ma porządny zawód to robotę ma (w domyśle: nie dla psa kiełbasa).
No i na końcu prawdziwy hit:
"Panie profesorze (Niesiołowski) gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę" (!).
Szanowna Pani mówi to z takim przekonaniem, jakby za PiS-u Kaczyński zakazał jedzenia kolacji, a ludzie Macierewicza wrzucali jej trotyl do herbaty.
|
Mało tego.... przecież to całe koło PO to wygląda jak zwolennicy moherowej koalicji.
Żadni młodzi, piękni, z wielkich miast, ale typowe mohery...
Nie obrażając moherowych babć i dziadków.