Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2013, 18:54
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Niesamowita jest ta Pani od 9:11,naprawdę warto zobaczyć co myśli i mówi wielu zwolenników Platformy Obywatelskiej (bo ta Pani nie jest przypadkiem odosobnionym).
Nieograniczona bezczelność i pogarda dla młodych, szukających pracy, a równocześnie jej zachwyt nad Stefanem Niesiołowskim i gorące pozdrowienia dla Donalda Tuska. Wszystko jest super, pracy jest w bród, tylko młodym i ogólnie wszystkim się robić nie chce, a wogóle to jak ktoś ma porządny zawód to robotę ma (w domyśle: nie dla psa kiełbasa).

No i na końcu prawdziwy hit:

"Panie profesorze (Niesiołowski) gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę" (!).

Szanowna Pani mówi to z takim przekonaniem, jakby za PiS-u Kaczyński zakazał jedzenia kolacji, a ludzie Macierewicza wrzucali jej trotyl do herbaty.

Tylko czym bzdury przez nia wygadywane róznia sie od tego co wypisuje choćby na tym forum cała plejada miłosnikow Jareczka, wynalazcy grila...
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...