Drozd napisał(a):

|
Bo jestem ciekawy co konkretnie wywołało Twoją reakcję? Czy aby nie cytaty z reklamówek?
|
No to Ci napisałem, że cały wywiad jest dla mnie śmieszny/irytujący/żenujący.. Babol dał sie wypuścić Kuźniarowi jak dziecko i jeszcze na koniec dumnie obwieszcza, że się nie dała złapać w pułapkę..
Pomijam już fakt kpienia z urody "szmat", gdzie sama wygląda nie wiele lepiej od Ryśka Grodzkiego. Pluje się , sapie raz do mikrofonu, raz do telefonu, gestykuluje jak oszołom, sam język jakim się posługuje (wyłączając nawet cudzysłów z ulotki) nie przystoji ani posłance(ups pani poseł) ani profesorowi.
Tu nie potrzeba było żadnej manipulcji, gdyby ten materiał został zmanipulowany to chyba przecietny Kowalski nie miałby żadnej wątpliwości, że gadająca baba uciekła z izolatki w Kobierzynie..Jeśli PiSowi zależy, żeby twarzą tej parti była gęba tej baby to powodzenia w wyborach. Jeszcze kilka takich wypuch i rzeczywiście po raz kolejny Ruda wygra wybory..
PS. I niestety żadne, nawet merytoryczne argumenty przeciwko tej manifestacji (tzn. chyba chodziło o sam jej wyraz, a nie cel) takim bełkotem nie zyskają przychylności społeczeństwa.