a ja chciałbym by klub przedstawił jasno kibicom co sądzi na temat przyszłego sezonu czy dalej oszczędzanie i granie amatorami, czy coś robimy, bo to chyba kpina jak Bednarz mówił, że walczymy o mistrzostwo Polski składem z jesieni, a każdy widział, że naszym celem maks przy farcie że głowa mała to będzie 4 miejsce i LE, a sam Głowacki mówi, że 7 miejsce to jest zenit całej Wisły i lepiej nie będzie. bardzo nie lubię kłamstw a Bednarz co chwile owija w bawełnę i nie przedstawi prawdziwego faktu. on mysli, że powie "walczymy o majstra" i na stadion zasiądzie 25tyś kibiców. jak dla mnie powinien dostać z liścia i się ogarnąć, bo gosciu robi z siebie frajera w biały dzień
jak dla mnie możemy grać juniorami bo ten przynajmniej wie w jakiej koszulce występuje a taki Bunoza, Jaliens, Genkov i reszta obcokrajowców (prócz Sarkiego) to kabaret pod wyrwigroszem. liczy się dla nich kasa, a to że grają ch*jnie to każdy widzi, ale w wywiadzie powie że starał się, że walczył, że się nie udało, a ku*wa na boisku to prezentuje się gorzej ode mnie (z całym szacunkiem do samego siebie)...kto więcej zostawi serca na boisku Bunoza, Genkov czy taki junior który zawsze marzył by zagrać na Reymonta?