Wyświetl pojedynczy post
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2013, 12:43
a ja chciałbym by klub przedstawił jasno kibicom co sądzi na temat przyszłego sezonu czy dalej oszczędzanie i granie amatorami, czy coś robimy, bo to chyba kpina jak Bednarz mówił, że walczymy o mistrzostwo Polski składem z jesieni, a każdy widział, że naszym celem maks przy farcie że głowa mała to będzie 4 miejsce i LE, a sam Głowacki mówi, że 7 miejsce to jest zenit całej Wisły i lepiej nie będzie. bardzo nie lubię kłamstw a Bednarz co chwile owija w bawełnę i nie przedstawi prawdziwego faktu. on mysli, że powie "walczymy o majstra" i na stadion zasiądzie 25tyś kibiców. jak dla mnie powinien dostać z liścia i się ogarnąć, bo gosciu robi z siebie frajera w biały dzień

jak dla mnie możemy grać juniorami bo ten przynajmniej wie w jakiej koszulce występuje a taki Bunoza, Jaliens, Genkov i reszta obcokrajowców (prócz Sarkiego) to kabaret pod wyrwigroszem. liczy się dla nich kasa, a to że grają ch*jnie to każdy widzi, ale w wywiadzie powie że starał się, że walczył, że się nie udało, a ku*wa na boisku to prezentuje się gorzej ode mnie (z całym szacunkiem do samego siebie)...kto więcej zostawi serca na boisku Bunoza, Genkov czy taki junior który zawsze marzył by zagrać na Reymonta?
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując