Ajax napisał(a):

|
Z tego co pamiętam również Pajic wypowiadał się za czasów Skorży, że w życiu nie miał tak lekkich treningów.
|
Niby coś dzwoni, ale nie wiadomo w którym kościele

Wiesz dlaczego?
Bo Skorża nie pracował z Paljić'em ! Chyba, że trenował "zaocznie" na ławce Kaiserslautern. Skorża był trenerem Wisły do 15 marca 2010 (opuszczał klub będąc na 1 miejscu w tabeli) natomiast Dragan Paljić podpisał kontrakt 17 lipca 2010 roku. O Skorży raczej wszyscy wypowiadają się pozytywnie, począwszy od Marcelo:
Marcelo napisał(a):
|
Skorża ściągnął mnie do Wisły, bardzo dużo się od niego nauczyłem. Ma podobną mentalność do mnie, jego celem jest rozwijanie się od najmłodszego wieku. To najlepszy trener, z jakim pracowałem w Polsce. Kiedyś poprowadzi waszą reprezentację. Zawsze będę powtarzał, że jestem mu bardzo wdzięczny, bo miał duży udział w sukcesie piłkarza Marcelo.
|
poprzez Patryka Małeckiego.
Patryk Małecki napisał(a):
Z trenerem Skorżą pracowałem długo i bardzo go cenię jako człowieka, a przede wszystkim jako fachowca. Cieszę się, że spotkałem go na swojej drodze i liczę, że kiedyś jeszcze będzie nam dane razem popracować. (...) Który trener był dla ciebie największym mentorem, komu najwięcej zawdzięczasz?
Najwięcej zawdzięczam trenerowi Skorży.
|